Grafikus-Festő tábor

Linó vagy nem linó,ez itt a kérdés.

Grafikus-Festő tábor

Valódi színfoltok a nyárban, színes egyéniségeknek.

Animációs tábor

Ahol életre kelnek a rajzok, megmozdul a képzelt világ.

Tűzzománc

Készíts ékszert és egyedi tűzzománc alkotásokat!

Kreatív térépítés

Fejleszd térbeli gondolkodásodat játékos, kreatív feladatokkal.

pUBLICaRT

Köztéri művészet igazi lázadóknak és városi gerilláknak.

Szuper csapat

Tarts velünk! Klasszikus tábori élmények, új barátok, elhivatott művésztanárok várnak.
2023 július 16-22 és július 22-28!


új helyszín, új élmények.

Kreatív művésztáborok 9-19 éveseknek !

Rólunk


Helló, Leendő Táborozók! Körös-körül Nagyonnyár!

NAGYONNYÁR Egy-két-hár, indul a nyár! Mi is is javában készülünk az idei Nagyonnyár! szezonra, számos újítással, érdekességgel jelentkezünk. (A hangulat már szinte fokozhatatlan.)

ÚJ HELYSZÍN! Költözünk! 2023 -> Gyula - hamarosan jövünk a többi információval !

Gyertek! Legyen az idei nyár is Nagyonnyár!Akik a nyárból NAGYONNYÁRT csinálnak:

Hegedűs Tibor

(Animációs tábor 1-2 hét)

A Debreceni Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumban a mozgókép- és animációkészítő szak szakvezető tanára vagyok. Rajzfilmes táborokat 14 éve szervezek, festőművészként, fotósként is tevékenykedem.


Aros Éva

(Grafikus-Festő 1-2 hét)

Festőművész, reklámgrafikus, médiapedagógus. Jelenleg szabadúszó art direktorként dolgozom főleg művészeti és reklámgrafikai projekteken, emellett képzőművészetet tanítok, festek és illusztrálok.Danka Attila

A Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola tanára vagyok. 2001 óra tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének és kezdetektől a Szolnoki Képzőművészeti Társaságnak. Elsősorban képgrafikával foglalkozom, de emellett festek és kollázsokat is készítek.

Sinka Péter

A Szolnoki Széchenyi István Gimnáziumban tanítok vizuális kultúrát, a Szolnoki Művésztelep tagjaként pedig hivatásszerűen foglalkozom képzőművészettel, elsősorban képgrafikával.

Kurucz Tímea

A Budapest Fasori Református Kollégium Julianna Iskolájában tanítok matematikát, rajzot, digitális kultúrát és technikát. Mindezek metszéspontjaként a kreatív téralakítás lehetőségeit mutatom meg az érdeklődő gyerekeknek. Képzőművészként sokszorosított grafikákat készítek.

Berei Zoltán

A budapesti Kempelen Farkas Gimnázium művésztanáraként vizuális kommunikációt, művészettörténetet, médiaismeretet tanítok. A képzőművészeti tevékenység mellett kreatív gyakorlatokat tartok múzeumokban, fesztiválokon. (Ludwig múzeum, Sziget fesztivál, művésztelepek).
Szilágyi Rudolf

Mazsaroff-díjas aktív képzőművész, művésztanár vagyok. Rendszeresen tanítok táborokban, workshopokon, mint vezető pedagógus. Számos hazai és nemzetközi kiállításon vettem részt (Japán, India, Finnország, Románia). A képzőművészet mellett főként animációk, klipek, reklámgrafikák készítésével foglalkozom.Maldrik Gábor

A jászfényszarui IV. Béla Katolikus Általános Iskola és AMI vizuális kultúra tanára vagyok. Iskolákban, művésztelepeken, kézműves alkotótáborokban különféle zománctechnikákat oktatok a zománcművészet iránt érdeklődőknek.
PARTNEREK
Táborunk a DIMENZIÓ Biztosító és Önsegélyező Egyesület szerződött partnere.


HÍREK

X

Általános tájékoztató


A táborozók a saját tábori profiljuk mellett a párhuzamosan futó foglalkozásokba is betekintést nyerhetnek. Foglalkozásainkon való részvételhez semmiféle előzetes tudás, képzettség nem szükséges, képzett pedagógusaink, művész tanáraink útmutatása mindenkit sikerélményhez juttat. Az egyes foglalkozásokhoz minden szükséges eszközt és anyagot biztosítunk. Az itt készült munkákat a táborozók hazavihetik.

X

Rólunk írták