Festő tábor bemutatása

Ecsetek sorakoznak az asztalodon, és színekkel álmodsz? Imádsz nyakig festékes lenni és festeni bármivel, bármire?


Festő táborunkban a helyed!

Idei újdonságként az eddigi grafikus-festő csoport kettéválik, így még jobban elmerülhetsz a festészet rejtelmeiben, még több festő technikát próbálhatsz ki. Elleshetsz tippeket, trükköket, használhatsz különleges anyagokat, izgalmas kombinációkat. Legyen az akvarell, tempera, akril, olajfesték vagy egyéb érdekes médium...MINDENNEL ÉS MINDENRE (IS) FESTÜNK MAJD!

Lássuk, mivel készültünk Neked idén...

Megismerkedünk a színek dinamikájával, és elemerülünk a monokróm festészet harmonikus világában. Alkothatsz klasszikus tájképet reggeli vagy délutáni fényben, a Körös parton vagy akár a Körösben. Lefestjük majd a csillagos égboltot egy izgalamas éjszakai csillagtúra után. Alkothatsz 3d hatású képeket különleges textúrájú anyagokkal. Kirándulunk Ázsiába és megismerkedünk a csodás kínai és japán akvarell és tusfestményekkel, kalligráfiával. Készítünk majd művészkönyvet és elmerülhetsz a mikrofestmények és óriásnövények világában. Gyárthatsz akár egyedi pólót, táskát akrilfestéssel vagy festett fehérített batik technikával. Végül egy testfestéssel kombinált közös óriásképpel zárjuk a hetet.

Látványos, változatos és kreatív feladatokon keresztül megmutathatod Önmagad, megvalósíthatod a legőrültebb ötleteidet. Aros Éva festőművész útmutatása segít hozzá, hogy megmutasd színes egyéniséged és megtaláld gondolataid, vizuális ötleteid kifejezéséhez leginkább illő technikát.

Ha van kedved, betekinthetsz a másik tábor programjába és kipróbálhatod magad egyéb technikákban is. A tábor végén zárókiállításunkon mutatjuk be az elkészült munkákat, melyeket haza is vihettek.

A festő táborhoz nem szükséges különösebb előképzettség. A lényeg, hogy érdekeljen, és ne idegenkedj az ecsettől! Tippjeinkkel garantált a sikerélményt és a látványos végeredmény. Az alapoktól kezdve tanuljuk meg a képépítés lépéseit a vázlatrajztól kezdve a folyamatos fejlesztésen keresztül a befejezésig. Ha már nem vagy kezdő, akkor is megtalálod a személyedre szabott érdekes kihívásokat! Mindenki saját stílusában, tempójában, habitusának megfelelő módon alkothat, mert jelszavunk: MINDENKI ÚGY FEST AHOGY AKAR, DE ÉN IS!

Turnusok:

2021. július 11-17.

2021. július 17-23.

Árak:

Kőházban (59.000 Ft)
Sátorban (57.000 Ft)
Saját sátorban (53.000Ft)
Kőházban barát/testvérkedvezménnyel (55.000 Ft)
Sátorban barát/testvérkedvezménnyel (53.000 Ft)
Saját sátorban barát/testvérkedvezménnyel (49.000 Ft)


(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori étkezést, naponta friss gyümölcs, ásványvíz biztosítását, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)


A programok változásának jogát fenntartjuk!X

Általános tájékoztató


A táborozók a saját tábori profiljuk mellett a párhuzamosan futó foglalkozásokba is betekintést nyerhetnek. Foglalkozásainkon való részvételhez semmiféle előzetes tudás, képzettség nem szükséges, képzett pedagógusaink, művész tanáraink útmutatása mindenkit sikerélményhez juttat. Az egyes foglalkozásokhoz minden szükséges eszközt és anyagot biztosítunk. Az itt készült munkákat a táborozók hazavihetik.

X

Rólunk írták