Festő tábor bemutatása

Ecsetek sorakoznak az asztalodon, és színekkel álmodsz? Imádsz nyakig festékes lenni és festeni bármivel, bármire?


Festő táborunkban a helyed!

Idén a festő csapat újra szólóban alkot, így aki szeretne még jobban elmerülhet a kreatív festési technikákban, de ha van kedved, kipróbálhatod a grafikus programot is, hiszen nálunk mindegy hogy színes vagy fekete-fehér, festék vagy nyomdafesték, kedved szerint mindent kipróbálhatsz.

Elleshetsz tippeket, trükköket, használhatsz különleges anyagokat, izgalmas kombinációkat...MINDENNEL ÉS MINDENRE (IS) ALKOTUNK MAJD!

Feladataink idén az ERDŐ szlogen jegyében zajlanak. FESTŐ PROGRAMUNK során megtudhatod mi lennél ha fa lennél, „küldünk” magunknak levelet az erdőből. Megnézzük milyen a négyszögletű kerek erdő, hiszen festünk erdőn, mezőn, Körös-parton. Benépesítjük mágikus lényekkel a varázserdőt és építünk terrakotta képet absztrakt technikával. Városi sétára is indulunk, hogy megnézzük, Gyula vár-e. Nyomatunk pólóra és képfelszínre, ahol kilépünk a térbe, és 3D hatásban alkotunk, hogy ne legyünk egysíkúak! Sőt, még a kövek se menekülnek a festéstől, hogy aztán kőtoronyként végezzék.

Látványos, változatos és kreatív feladatokon keresztül megmutathatod Önmagad, megvalósíthatod a legőrültebb ötleteidet. Aros Éva festőművész útmutatása segít hozzá, hogy megmutasd színes egyéniséged és megtaláld gondolataid, vizuális ötleteid kifejezéséhez leginkább illő technikát. Ha van kedved, betekinthetsz a másik tábor programjába és kipróbálhatod magad egyéb technikákban is. A tábor végén záró kiállításon mutatjuk be az elkészült munkákat, melyeket haza is vihettek.

A legjobb munkákat, a legszorgalmasabb alkotókat idén is díjazzuk.

A GRAFIKUS-FESTŐ táborunkhoz nem szükséges különösebb előképzettség. A lényeg, hogy érdekeljen, és ne idegenkedj az ecsettől, festéktől! Tippjeinkkel garantált a sikerélményt és a látványos végeredmény. Az alapoktól kezdve tanuljuk meg a képépítés lépéseit a vázlatrajztól kezdve a folyamatos fejlesztésen keresztül a befejezésig. Ha már nem vagy kezdő, akkor is megtalálod a személyedre szabott érdekes kihívásokat! Mindenki saját stílusában, tempójában, habitusának megfelelő módon művészkedhet, mert jelszavunk továbbra is: MINDENKI ÚGY ALKOT AHOGY AKAR, DE ÉN IS!

Turnusok:

2023. július 16-22. - Aros Éva
2023. július 22-28. - Aros Éva

Árak:

Teljes ár: 81.000 Ft (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Barát és testvérkedvezménnyel: 77.000 Ft /hét (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Duplázó kedvezménnyel (mindkét hétre beiratkozás esetén): 77.000 Ft/hét

Napközis teljes ár (Gyula környékieknek): 63.000 Ft (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)
Napközis ár barát és testvérkedvezménnyel (Gyula környékieknek): 59.000 Ft /hét (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)

(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori bőséges étkezést házias jellegű ételekkel, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)
A programok változásának jogát fenntartjuk!X

Általános tájékoztató


A táborozók a saját tábori profiljuk mellett a párhuzamosan futó foglalkozásokba is betekintést nyerhetnek. Foglalkozásainkon való részvételhez semmiféle előzetes tudás, képzettség nem szükséges, képzett pedagógusaink, művész tanáraink útmutatása mindenkit sikerélményhez juttat. Az egyes foglalkozásokhoz minden szükséges eszközt és anyagot biztosítunk. Az itt készült munkákat a táborozók hazavihetik.

X

Rólunk írták