Grafikus-festő tábor bemutatása

Ha úgy érzed, művész rejtőzik benned, szeretsz rajzolni, festeni, és szívesen vennél némi útmutatást a munkádhoz, akkor gyere képzőművész táborunkba!


Grafikus-festő táborunkban változatos rajzi, grafikai és festő technikákkal találkozhatsz. Itt megismerkedhetsz a sokszorosító és egyedi grafika alapjaival: készíthetsz monotípiát, papír- és linómetszetet. Legyen az akvarell, tempera, akril vagy olajfestés – itt kipróbálhatod az alapvető festészeti eljárásokat, elleshetsz tippeket, trükköket, izgalmas kombinációkat. Alkothatsz klasszikus tájképet, mikrovilágot, vagy akár képekbe öntheted az álmaidat...lehetőségeidnek csak a képzeleted szab határt! Készíthetsz grafittit, illusztrációt, kollázst, maszkot, kipróbálhatod a testfestést vagy nyomtathatsz akár egyedi pólót is! Látványos, változatos és kreatív feleadatokon keresztül megmutathatod Önmagad, megvalósíthatod a legőrültebb ötleteidet. Művésztanárok útmutatása segít hozzá, hogy megmutasd színes egyéniséged és megtaláld gondolataid, vizuális ötleteid kifejezéséhez leginkább illő technikát.

Ha van kedved, betekinthetsz a másik tábor programjába és kipróbálhatod magad valamely animációs technikában is. A tábor végén zárókiállításunkon mutatjuk be az elkészült munkákat, melyeket haza is vihettek.

A grafikus-festő táborhoz nem szükséges különösebb előképzettség. A lényeg, hogy érdekeljen, és ne idegenkedj a ceruzától, ecsettől! Az alapoktól kezdve tanuljuk meg a képépítés lépéseit a vázlatrajztól kezdve a folyamatos fejlesztésen keresztül a befejezésig. Ha már nem vagy kezdő, akkor is megtalálod a személyedre szabott érdekes kihívásokat! Mindenki saját stílusában, tempójában, habitusának megfelelő módon alkothat, művésztanáraink útmutatásai, javaslatai nem fognak korlátozni, inkább segítenek kiteljesíteni alkotói látásmódodat.

A művészi feladatok mellett esténként kreatív csapatépítő játékok, strandolás és klasszikus tábori programok is várnak... és persze egy szuper csapat, csupa hozzád hasonló művészi érdeklődésű régi és új baráttal.

Turnusok:

2020. július 12-18.

2020. július 18-24.

Ár (a kedvezményes díjfizetés május 1-i határideje helyett a tábor kezdetéig minden jelentkező számára egységesen):

Bent alvós : 59000 Ft/fő


(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori étkezést, naponta friss gyümölcs, ásványvíz biztosítását, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)


A programok változásának jogát fenntartjuk!X

Általános tájékoztató


A táborozók a saját tábori profiljuk mellett a párhuzamosan futó foglalkozásokba is betekintést nyerhetnek. Foglalkozásainkon való részvételhez semmiféle előzetes tudás, képzettség nem szükséges, képzett pedagógusaink, művész tanáraink útmutatása mindenkit sikerélményhez juttat. Az egyes foglalkozásokhoz minden szükséges eszközt és anyagot biztosítunk. Az itt készült munkákat a táborozók hazavihetik.

X

Rólunk írták