Grafikus tábor bemutatása

Linómetszőkés a választott fegyvered? Szereted fekete-fehérben látni a dolgokat? Nyomást érzel, hogy folyton rajzolj?


Nyomasd nálunk! Gyere grafikus táborunkba!

Grafikus táborunkban a helyed!

Idén bővített grafikus programmal készültünk Nektek. Ha még csak ismerkedsz a grafika technikáival, újdonságaival de szeretnéd kipróbálni, akkor GRAFIKUS KEZDŐ programunkat ajánljuk. Itt az alapoktól tanuljuk meg a képépítés lépéseit a vázlatrajztól kezdve a folyamatos fejlesztésen keresztül a befejezésig. Ha már Nagyonnyár veterán vagy, kevés az egy dúc, vagy a merészebb feladatok vonzanak, a GRAFIKUS HALADÓ programunkkal még jobban elmerülhetsz az izgalmas grafikai technikák bravúrjaiban.

Itt mindenki saját stílusában, tempójában, habitusának megfelelő módon művészkedhet, vagy ha megtetszik egy feladat, esetleg gőzerővel haladsz, akár a másik csoport programját is bátran kipróbálhatod. Elleshetsz tippeket, trükköket, használhatsz különleges anyagokat, izgalmas kombinációkat... A GRAFIKUS táborunkhoz nem szükséges különösebb előképzettség. A lényeg, hogy érdekeljen, és ne idegenkedj a linómetszőkéstől! Tippjeinkkel garantált a sikerélményt és a látványos végeredmény.

Feladataink az ERDŐ szlogen jegyében zajlanak.

GRAFIKUS PROGRAMUNK idén is lehengerlő, sokfelől, sokféle módon járja körül ezt a témát. Megismerkedhetsz a sokszorosító és egyedi grafika alapjaival: készíthetsz monotípiát, papír- és linómetszetet, nyomtathatsz akár egyedi pólót is. Látványos, változatos és kreatív feladatokon keresztül megmutathatod Önmagad, megvalósíthatod a legőrültebb ötleteidet. Danka Attila, valamint Sinka Péter grafikusművészekhez idén új tanárunk, Oláh Csenge csatlakozott. Sokoldalúan képzett művésztanáraink útmutatása hozzásegít, hogy megmutasd színes egyéniséged és megtaláld gondolataid, vizuális ötleteid kifejezéséhez leginkább illő technikát. Ha van kedved, betekinthetsz a másik tábor programjába és kipróbálhatod magad egyéb technikákban is. A tábor végén záró kiállításon mutatjuk be az elkészült munkákat, melyeket haza is vihettek.

A legjobb munkákat, a legszorgalmasabb alkotókat idén is díjazzuk.

Turnusok:

2023. július 16-22. - Sinka Péter & Oláh Csenge
2023. július 22-28. - Danka Attila

Árak:

Teljes ár: 81.000 Ft (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Barát és testvérkedvezménnyel: 77.000 Ft /hét (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Duplázó kedvezménnyel (mindkét hétre beiratkozás esetén): 77.000 Ft/hét

Napközis teljes ár (Gyula környékieknek): 63.000 Ft (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)
Napközis ár barát és testvérkedvezménnyel (Gyula környékieknek): 59.000 Ft /hét (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)

(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori bőséges étkezést házias jellegű ételekkel, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)


A programok változásának jogát fenntartjuk!X

Általános tájékoztató


A táborozók a saját tábori profiljuk mellett a párhuzamosan futó foglalkozásokba is betekintést nyerhetnek. Foglalkozásainkon való részvételhez semmiféle előzetes tudás, képzettség nem szükséges, képzett pedagógusaink, művész tanáraink útmutatása mindenkit sikerélményhez juttat. Az egyes foglalkozásokhoz minden szükséges eszközt és anyagot biztosítunk. Az itt készült munkákat a táborozók hazavihetik.

X

Rólunk írták