Grafikus tábor bemutatása

Linómetszőkés a választott fegyvered? Szereted fekete-fehérben látni a dolgokat? Nyomást érzel, hogy folyton rajzolj?


Nyomasd nálunk! Gyere grafikus táborunkba!

Idén lehengerlő programot állítottunk össze számotokra!

Idei újdonságként ketté válik a grafikus-festő csoport, így a grafika szerelmesei még jobban el tudnak merülni a különböző technikákban. De nem kell megijedni, aki szeretne kicsit lazulásként festeni vagy kipróbálni más izgalmas műfajokat, idén még több lehetőségből választhat! Táborunkban változatos rajzi, és grafikai technikákkal találkozhatsz. Megismerkedhetsz a sokszorosító és egyedi grafika alapjaival: készíthetsz monotípiát, papír- és linómetszetet, nyomtathatsz akár egyedi pólót is!

Mivel készültünk Nektek idén? Grafikában megdupláztuk a választást! Két művésztanárunk a két turnusra különböző programot állított össze nektek, csak hogy nehezebb legyen dönteni

Az első turnusban Danka Attila grafikusművész vezetésével Kozmikus utazáson vehettek részt. Térben és időben biztos kézzel vezet végig Titeket a grafikai technikák izgalmas világán. A második turnusban részt vehettek Sinka Péter grafikusművész „Tudománytalan Konferenciáján”, átmehettek a Tér-idő ajtón, aztán elmerülhettek az elemi és ősi jelek, mikrovilágok grafikai rejtelmeiben.

A tábor végén zárókiállításunkon mutatjuk be az elkészült munkákat, melyeket haza is vihettek. A grafikus táborhoz nem szükséges különösebb előképzettség. A lényeg, hogy érdekeljen. Az alapoktól kezdve tanuljuk meg a képépítés lépéseit a vázlatrajztól kezdve a folyamatos fejlesztésen keresztül a befejezésig. Ha már nem vagy kezdő, akkor is megtalálod a személyedre szabott érdekes kihívásokat! Mindenki saját stílusában, tempójában, habitusának megfelelő módon alkothat, művésztanáraink útmutatásai, javaslatai nem fognak korlátozni, inkább segítenek kiteljesíteni alkotói látásmódodat.

Várunk mindenkit szeretettel, addig is a linó legyen Veletek!

Turnusok:

2021. július 11-17. - Danka Attila

2021. július 17-23. - Sinka Péter

Árak:

Kőházban (59.000 Ft)
Sátorban (57.000 Ft)
Saját sátorban (53.000Ft)
Kőházban barát/testvérkedvezménnyel (55.000 Ft)
Sátorban barát/testvérkedvezménnyel (53.000 Ft)
Saját sátorban barát/testvérkedvezménnyel (49.000 Ft)


(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori étkezést, naponta friss gyümölcs, ásványvíz biztosítását, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)A programok változásának jogát fenntartjuk!X

Általános tájékoztató


A táborozók a saját tábori profiljuk mellett a párhuzamosan futó foglalkozásokba is betekintést nyerhetnek. Foglalkozásainkon való részvételhez semmiféle előzetes tudás, képzettség nem szükséges, képzett pedagógusaink, művész tanáraink útmutatása mindenkit sikerélményhez juttat. Az egyes foglalkozásokhoz minden szükséges eszközt és anyagot biztosítunk. Az itt készült munkákat a táborozók hazavihetik.

X

Rólunk írták