Intermédia tábor bemutatása

Szereted a formabontó, dolgokat és érdekel a kortárs művészet?


Itt bátran megőrülhetsz, mi díjazzuk a hajmeresztő ötleteidet! Sőt, nálunk a telefonodat sem csak csevegésre és csetelésre használod majd!

Várunk INTERMÉDIA táborunkba!

Hogy mit is lehet itt csinálni? Készíthetsz kamerába vágott filmet, életre keltheted a szóképeidet. Újrateremtheted a világ leghíresebb fotóit. Készíthetsz magadról Frida szelfit. Nálunk a talált képekből műalkotás lesz, és anyut is meglepheted egy mail-art képeslappal. De lesz itt 3 dimenziós kép, sőt egyéb rejtett dimenziókat is felfedezhetsz! Pszichokozmoszodat akciófestéssel fejezheted ki, és üvöltésre bírhatsz egy némafilmet! Hát kell ennél több egy kis művészi őrülethez? Nem kell megijedni, művészeti előképzettség ehhez a táborhoz sem feltétel, csak lazaság, nyitottság, bátorság és jó ötletek. Gyere, fordítsd a feje tetejére a világot velünk! … addig is a DADA legyen Veled!

És hogy ki kerget majd Titeket az ŐRÜLETBE? Bemutatjuk új tanárunkat...

Berei Zoltán
Képzőművész, művésztanár

Az alkotó tevékenységgel párhuzamosan tanítok vizuális kommunikációt, művészettörténetet, médiaismeretet vezetek. Munkahelyem nyolcosztályos gimnázium, ahol központi helyet foglal el a kortárs képzőművészeti tendenciák értelmezése, az alkotói impulzusok visszaforgatása a hétköznapi oktató tevékenységekbe. Kreatív gyakorlatokat tartok múzeumokban, fesztiválokon. (Ludwig múzeum, Sziget fesztivál, művésztelepek) Diákokkal közösen szervezett projektjeim elsősorban a médiák közötti átjárhatóságra épülnek. Számítógép kísérletek, játékfilmek koncepciójának csoportos happening jellegű átültetése hagyományos művészeti ágakba. Az utcán a városi terekben végzett alkotói folyamatok összekapcsolása az internet virtuális tereiben kommunikáló közösségekkel.

Turnus:

2022. július 16-22.

Árak:

Faházban (65.000 Ft)
Saját sátorban (59.000Ft)
Faházban barát/testvérkedvezménnyel (61.000 Ft)
Saját sátorban barát/testvérkedvezménnyel (55.000 Ft)

Kenutúra részvételi díj (opcionális, a helyszínen fizetendő!) : 2000 Ft (Kérjük a jelentkezési lapon jelölni!)


(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori étkezést, naponta friss gyümölcs, ásványvíz biztosítását, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)


A programok változásának jogát fenntartjuk!X

Általános tájékoztató


A táborozók a saját tábori profiljuk mellett a párhuzamosan futó foglalkozásokba is betekintést nyerhetnek. Foglalkozásainkon való részvételhez semmiféle előzetes tudás, képzettség nem szükséges, képzett pedagógusaink, művész tanáraink útmutatása mindenkit sikerélményhez juttat. Az egyes foglalkozásokhoz minden szükséges eszközt és anyagot biztosítunk. Az itt készült munkákat a táborozók hazavihetik.

X

Rólunk írták