Művész leszek! tábor bemutatása

Már az oviban is festékpaca volt a jeled?


Firkáktól hemzseg a matekfüzeted? Úgy érzed, tele van a fejed képekkel, amiket muszáj kiadnod magadból? Sajátosan látod a világot és képes vagy a jelenségek mögé nézni? Zöld a hajad? Alighanem kreativitással fertőződtél, amire jelenleg még nem létezik hatásos gyógymód, de a képzőművészet segíthet, hogy rátalálj a saját utadra!

Ha középfokú művészeti képzésben (művészeti szakgimnáziumban) tervezed nyolcadik után a továbbtanulást, akkor érdemes időben elkezdeni a felkészülést. Ebben nyújt segítséget táborunk. Nem állítjuk, hogy egy hét alatt fel tudunk készíteni a sikeres középiskolai felvételire, de hasznos tanácsokkal, feladattípusokkal, technikai, esztétikai tanácsokkal segíthetjük a felkészülést. A festő, szobrász, ötvös, grafikus, mozgókép-és animációtervező, fotó szakok iránt érdeklődőknek segítünk a felvételiken előforduló feladattípusok megismerésével, gyakorlásával. Megmutatjuk, hogy hogyan kezdj hozzá egy csendélet elkészítéséhez, legyen az akár természeti, vagy mesterséges formák alkotta kompozíció.
Megmutatjuk, hogyan érdemes ötleteket gyűjteni egy kreatív rajzi/festési feladat elkészítéséhez, milyen eszközök, rajzi trükkök segíthetik a munkád. A portfólió (mappa) összeállításában is hasznos tanácsokat adhatunk arra nézve, hogy milyen munkákat érdemes a rajzi felkészültséged, ötletességed bemutatásához összeválogatnod (és mi az amit inkább ne).

Ha már jársz valahová előkészítőre, akkor is hasznos lehet táborunk, hiszen remek társaságban, inspiráló erdei, vízparti környezetben gyűjthetsz élményanyagot a rajzi munkáidhoz és rajzi munkákat a további élményekhez.

Ha művészeti egyetem felvételijére készülsz, abban is segítségedre lehetünk. A kreatív szakmai feladatokra való felkészülésben ugyanúgy, mint a digitális portfólió összeállításában. Művészeti egyetemeken tanuló diákoktól hallgathatsz személyes tapasztalatokat, élménybeszámolót.

Aki felkészít titeket a MŰVÉSZLÉTRE, A VILGMINDENSÉGRE ÉS MINDENRE nem más, mint új tanárunk,

Börcsök Attila grafikusművész

Grafikai munkásságának elejét kisgrafikák, leginkább ex-librisek jellemezték, melyekkel rendszeresen vett részt külföldi kiállításokon. Levonatait klasszikus magas és mélynyomtatású eljárásokkal, illetve ezek vegyes alkalmazásával készíti. Több hazai és nemzetközi művésztelep valamint egyesület többszörösen díjazott tagja. Képzőművészeti tevékenysége mellett gyakorló művészpedagógus, a debreceni Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola képző- és iparművészeti tagozatának vezető művésztanára.

attilaborcsok@gmail.com


Turnusok:

2023. július 22-28. - Börcsök Attila

Árak:

Teljes ár: 81.000 Ft (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Barát és testvérkedvezménnyel: 77.000 Ft /hét (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Duplázó kedvezménnyel (mindkét hétre beiratkozás esetén): 77.000 Ft/hét

Napközis teljes ár (Gyula környékieknek): 63.000 Ft (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)
Napközis ár barát és testvérkedvezménnyel (Gyula környékieknek): 59.000 Ft /hét (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)

(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori bőséges étkezést házias jellegű ételekkel, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)

A programok változásának jogát fenntartjuk!
X

Általános tájékoztató


A táborozók a saját tábori profiljuk mellett a párhuzamosan futó foglalkozásokba is betekintést nyerhetnek. Foglalkozásainkon való részvételhez semmiféle előzetes tudás, képzettség nem szükséges, képzett pedagógusaink, művész tanáraink útmutatása mindenkit sikerélményhez juttat. Az egyes foglalkozásokhoz minden szükséges eszközt és anyagot biztosítunk. Az itt készült munkákat a táborozók hazavihetik.

X

Rólunk írták