Public art tábor bemutatása


Lázadó vagy és szereted feszegetni a művészet határait?

Festékspray flakonnal alszol, de az utcai művészetből csak a grafittit ismered?

Tágítsd a látóköröd, fedezz fel új alkotási formákat, próbálj ki izgalmas anyagokat, tereket és technikákat!


Gyere PUBLIC-ART táborunkba.

Mi is az a PUBLIC-ART?

Röviden: köztéri művészet ami szereti felrúgni a hagyományos művészet határait. Hosszabban: friss, igazán cool művészeti formák együttese (pl. performance, happening, land art, process art, fotó, a konceptuális művészet, ecological art), amik lehetőséget biztosítanak a sokirányú önkifejezésre, reagálhatsz társadalmi problémákra vagy beépítheted művedbe a környezetet, vagy akár a környezetbe építheted a művedet. Szóval itt igazán környezettudatos lehetsz! A foglalkozásokon megismerheted ebbe a színes halmazba tartozó technikákat, metódusokat.

Készítünk stencileket, amit többféle módon és felületen felhasználunk, pl egyedi pólókat is gyártunk! Építünk egyedi és csoportos installációt, jövünk-megyünk, beépítünk és beépülünk... mindent művészetté lényegítünk. Alkothatsz erdőben, a Körös parton, vagy akár a Körösben, a focipálya közepén vagy a pingpongasztal alatt. Foglakozunk az izgalmas kollázs elvvel is többféle platformon: zenében, grafikában, filmeken.

Nem kell megijedni, művészeti előképzettség ehhez a táborhoz sem feltétel, csak lazaság, nyitottság, bátorság és jó ötletek. Gyere, lázadj velünk!

És hogy lázít majd Titeket? Bemutatjuk tanárunkat...

Szilágyi Rudolf
Mazsaroff-díjas, aktív képzőművész, művésztanár vagyok. Rendszeresen veszek részt táborokban, workshoppokon mint vezető pedagógus. Számos hazai és nemzetközi csoportos, és egyéni kiállításon vettem részt(Japán, India, Finnország, Románia). Fesztiválszervezőként is tevékenykedem, artAlom néven élőművészeti jelenségeket egybegyűjtő projektem 15 éve szervezem. Az alkalmazott művészeteket magas szinten ismerem, gyakorlom, tanítom. Animációk, videoklipek, számítógépes grafikák készítése a hivatalos munkám pillanatnyilag. A képzőművészet pedig az életformám. Emellett kísérleti zenével is foglalkozom több zenei projekt vezetőjeként. Mindezen alkotói folyamatokban, a közösségépítést, és lelki egyensúlyt, a környezettudatosságot helyezem előtérbe.
Weboldalam: http://rudolfszilagyi.hu/hu/index.html

Turnusok:

2023. július 16-22. - Szilágyi Rudolf

Árak:

Teljes ár: 81.000 Ft (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Barát és testvérkedvezménnyel: 77.000 Ft /hét (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Duplázó kedvezménnyel (mindkét hétre beiratkozás esetén): 77.000 Ft/hét

Napközis teljes ár (Gyula környékieknek): 63.000 Ft (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)
Napközis ár barát és testvérkedvezménnyel (Gyula környékieknek): 59.000 Ft /hét (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)

(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori bőséges étkezést házias jellegű ételekkel, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)
A programok változásának jogát fenntartjuk!X

Általános tájékoztató


A táborozók a saját tábori profiljuk mellett a párhuzamosan futó foglalkozásokba is betekintést nyerhetnek. Foglalkozásainkon való részvételhez semmiféle előzetes tudás, képzettség nem szükséges, képzett pedagógusaink, művész tanáraink útmutatása mindenkit sikerélményhez juttat. Az egyes foglalkozásokhoz minden szükséges eszközt és anyagot biztosítunk. Az itt készült munkákat a táborozók hazavihetik.

X

Rólunk írták