Animációs tábor bemutatása

Itt megtudhatod, amit soha, senkitől nem mertél megkérdezni: hogyan készülnek az animációs filmek, hogyan tervezik a karaktereket, hogyan élik túl a rajzfilmhősök a legextrémebb helyzeteket?


A papírkivágásos és a klasszikus, világítóasztalos technikák mellett stop-motion technikával is készítünk tárgy animációt, gyurmafilmet, pixillációt. Megtanítunk a háttérfestés, figuratervezés fogásaira, az alapvető animálási módokra, filmszerkesztésre. Anime-őrülteknek, rajzfilm-fanoknak, animációmegszállottaknak ajánlott foglalkozások, ahol a klasszikus rajzfilmkészítési technikákat követve készíthetitek el saját filmeteket. Az elkészült munkákat cd-n haza is vihetitek.

Foglalkozásainkat a papírkivágásos animáció bemutatásával kezdjük, az így készült figurákkal készítjük el az első filmeket, majd a stúdiókban kialakult munkafolyamatokat követve komolyabb munkába is belefoghattok. A figuratervezést, forgatókönyv készítést követően a jelenetek megrajzolása következik, ahol a mozgás karakterét és dinamikáját megragadva igyekszünk a szereplők jellemét bemutatni. A filmeteket rajzolt és digitális effektekkel, hanggal, zörejekkel, aláfestő zenével tehetitek teljessé.

A LEGO animációt, gyurmafilmet kedvelők is megvalósíthatják ötleteiket, de helyet kaphatnak a trükkfilmek, poénos animációk is.
Ezen kívül foglalkozunk a tér, az emberi alak ábrázolásával, lesznek plasztikai és színekkel kapcsolatos feladatok is.
A animációs tábor minden résztvevője megtalálhatja a neki legjobban tetsző technikát ötletei megvalósításához!
Nem baj, ha nem vagy profi rajzos, mindenkinek segítünk!

Turnusok:
2019. június 30 - 2019. július 6. ( BETELT ! )
2019. július 7 - 2019. július 13.


Árak:
Bent alvós (57000 Ft/fő)
Bent alvós testvér- és barátkedvezménnyel (53000 Ft/fő)
Napközis (8-21 óráig) szállás nélkül ebéddel és vacsorával (27000 Ft/fő)


(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori étkezést, naponta friss gyümölcs, ásványvíz biztosítását, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)


A programok változásának jogát fenntartjuk!
Rövidfilmek és animációk


X

Általános tájékoztató


A táborozók a saját tábori profiljuk mellett a párhuzamosan futó foglalkozásokba is betekintést nyerhetnek. Foglalkozásainkon való részvételhez semmiféle előzetes tudás, képzettség nem szükséges, képzett pedagógusaink, művész tanáraink útmutatása mindenkit sikerélményhez juttat. Az egyes foglalkozásokhoz minden szükséges eszközt és anyagot biztosítunk. Az itt készült munkákat a táborozók hazavihetik.

Minden táborunk programjának szerves része a Püspökladányi Strandfürdőben való lubickolás, a farkasszigeti Arborétum látogatása, lovas szekeres vagy kerékpáros túra a Hortobágy, a Nagykunság és a Nagy-Sárrét tájegységek találkozásánál fekvő alföldi tájon, számháború, valamint a hamisítatlan tábori hangulatot biztosító karaoke verseny és diszkó, no meg tábortűz, szalonnasütés.

Budapestről vonattal csoportot utaztatunk táborunkba.

A tábor helyszíne a püspökladányi "Árnyas" Thermal Camping és Üdülőpark . 4150 Püspökladány, Petőfi utca 62.

X

Rólunk írták