Kreatív térépítés tábor bemutatása

Fejleszd térbeli gondolkodásodat játékos, kreatív feladatokkal!


Kipróbálhatod az építészeti makettezés anyagait, technikáit, és a környezetünkben termelődő “szemét” művészeti célú felhasználását.

A kurzusban olyan feladatok megoldásában tanulhatsz új módszereket, amelyek szélesítik a látókörödet, új fogalmakkal ismerkedhetsz, betekintést adnak több művészeti ágba is, mint a land-art, organikus építészet, tájépítészet, kerttervezés, design, belsőépítészet.

Szeretsz labirintust rajzolni? És ha építész lennél? - mindenesetre szeptembertől a térgeometria feladatok is jobban mennek majd, de nem matekozunk, az kizárt!

Szeretsz otthon mindenféle talált tárgyból egy új objektumot létrehozni, olyat, amilyen eddig sohasem létezett? A Te kezedbe való igazán a ragasztópisztoly!

Kiszeded a szemetesből a használt kávékapszulát, hátha jó lesz még valamire? Megértünk! Festékszóró sprayt is kapsz hozzá, hogy műved átlényegüljön, új értelmet nyerjen! Mindent újrahasznosítunk! Még azt is!

Turnusok:

2023. július 22-28. - Kurucz Timea

Árak:

Teljes ár: 81.000 Ft (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Barát és testvérkedvezménnyel: 77.000 Ft /hét (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Duplázó kedvezménnyel (mindkét hétre beiratkozás esetén): 77.000 Ft/hét

Napközis teljes ár (Gyula környékieknek): 63.000 Ft (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)
Napközis ár barát és testvérkedvezménnyel (Gyula környékieknek): 59.000 Ft /hét (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)

(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori bőséges étkezést házias jellegű ételekkel, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)
A programok változásának jogát fenntartjuk!X

Általános tájékoztató


A táborozók a saját tábori profiljuk mellett a párhuzamosan futó foglalkozásokba is betekintést nyerhetnek. Foglalkozásainkon való részvételhez semmiféle előzetes tudás, képzettség nem szükséges, képzett pedagógusaink, művész tanáraink útmutatása mindenkit sikerélményhez juttat. Az egyes foglalkozásokhoz minden szükséges eszközt és anyagot biztosítunk. Az itt készült munkákat a táborozók hazavihetik.

X

Rólunk írták