Kreatív térépítés tábor bemutatása

Táborunkban térlátás, térben való gondolkodás fejlesztése történik játékos alkotói feladatokkal.


Kipróbálhatod az építészeti makettezés anyagait, technikáit, és a környezetünkben termelődő “szemét” művészeti célú felhasználását.

A kurzusban olyan feladatok megoldásában tanulhatsz új módszereket, amelyek szélesítik a látókörödet, új fogalmakkal ismerkedhetsz, betekintést adnak több művészeti ágba is, mint a land-art, organikus építészet, tájépítészet, kerttervezés, design, belsőépítészet.

Szeretsz labirintust rajzolni? És ha építész lennél? - mindenesetre szeptembertől a térgeometria feladatok is jobban mennek majd, de nem matekozunk, az kizárt!

Szeretsz otthon mindenféle talált tárgyból egy új objektumot létrehozni, olyat, amilyen eddig sohasem létezett? A Te kezedbe való igazán a ragasztópisztoly!

Kiszeded a szemetesből a használt kávékapszulát, hátha jó lesz még valamire? Megértünk! Festékszóró sprayt is kapsz hozzá, hogy műved átlényegüljön, új értelmet nyerjen! Mindent újrahasznosítunk! Még azt is!

Turnus:

2021. július 11-17.

Árak:

Kőházban (59.000 Ft)
Sátorban (57.000 Ft)
Saját sátorban (53.000Ft)
Kőházban barát/testvérkedvezménnyel (55.000 Ft)
Sátorban barát/testvérkedvezménnyel (53.000 Ft)
Saját sátorban barát/testvérkedvezménnyel (49.000 Ft)


(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori étkezést, naponta friss gyümölcs, ásványvíz biztosítását, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)


A programok változásának jogát fenntartjuk!X

Általános tájékoztató


A táborozók a saját tábori profiljuk mellett a párhuzamosan futó foglalkozásokba is betekintést nyerhetnek. Foglalkozásainkon való részvételhez semmiféle előzetes tudás, képzettség nem szükséges, képzett pedagógusaink, művész tanáraink útmutatása mindenkit sikerélményhez juttat. Az egyes foglalkozásokhoz minden szükséges eszközt és anyagot biztosítunk. Az itt készült munkákat a táborozók hazavihetik.

X

Rólunk írták